Zoompie gaat LIVE! 🎉

Het is zover: na een periode van hard werken en testen gaat Zoompie vandaag officieel live! We zijn ontzettend blij om jullie te verwelkomen op onze website en kunnen niet wachten om te zien hoe jullie de kracht van Zoompie gaan ontdekken voor al je videomeetings en online samenwerkingen.

Wat is Zoompie? Zoompie biedt je de ultieme toolkit om online te verbinden. Of je nu een docent, ondernemer of creatieveling bent, met Zoompie kun je eenvoudig videovergaderingen organiseren, je scherm delen, bestanden uitwisselen, en nog veel meer. Onze features zoals live-uitzendingen, het delen van een virtueel whiteboard en video-opnamen zorgen ervoor dat je nooit iets mist tijdens je sessies.

In bèta, met 10% korting!
Omdat Zoompie nog in bèta is, zijn we volop bezig om alles nóg beter te maken. Maar dat betekent niet dat je moet wachten! Je kunt Zoompie nu al bestellen via ons contactformulier. En als kleine extra bedanken we je met 10% korting op je bestelling gedurende de bètafase.

Waarom kiezen voor Zoompie?
Met Zoompie krijg je een alles-in-één oplossing voor online communicatie en samenwerking. Of je nu een online les wilt geven, een presentatie wilt hosten, of gewoon op afstand samenwerkt – Zoompie heeft de tools die je nodig hebt.

Bestel nu! Wil je als één van de eersten Zoompie ervaren? Ga dan naar ons contactformulier en laat ons weten welk abonnement je wilt. We zorgen ervoor dat je binnen een mum van tijd aan de slag kunt. En vergeet niet: tijdens onze bètafase ontvang je 10% korting!

Bedankt voor je vertrouwen in Zoompie. We kijken ernaar uit om je te helpen met al je videobehoeften! 🥳

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht