Over Zoompie

Welkom bij Zoompie, hét platform voor hoogwaardige videochat- en conferentiediensten. Of je nu wilt vergaderen, online les wilt geven of simpelweg wilt communiceren met vrienden en collega’s, Zoompie biedt de tools om dit moeiteloos te doen. Ons platform is speciaal ontworpen om gebruikers een krachtige, maar gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor al hun videochatbehoeften.

Wat biedt Zoompie?

Met Zoompie heb je toegang tot geavanceerde functies zoals:

  • Live video: Start direct een videochat met één of meerdere deelnemers.
  • Multi-user conferenties: Organiseer grote groepsgesprekken met video en audio.
  • Scherm delen: Laat anderen in real-time meekijken op jouw scherm, ideaal voor presentaties en samenwerking.
  • Opnames: Sla videoconferenties op om later terug te kijken.
  • Witbord en bestandsoverdracht: Werk samen door bestanden te delen of notities te maken op een virtueel whiteboard.

Onderdeel van PR Webservices

Zoompie is een product van PR Webservices, een veelzijdig internetbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve online diensten. PR Webservices biedt verschillende digitale oplossingen, van webhosting tot geavanceerde platforms zoals Zoompie. Met jarenlange ervaring in de technologie- en internetsector streeft PR Webservices ernaar om klanten de beste online ervaring te bieden.

Onze missie

Bij Zoompie geloven we dat communicatie eenvoudig en effectief moet zijn, ongeacht waar je bent of wat je nodig hebt. Onze missie is om mensen samen te brengen door middel van technologie, met gebruiksvriendelijke en betrouwbare tools die samenwerken en verbinden makkelijker maken.

Reacties zijn gesloten.